Pure Coverz en Sus&So openen pop-up store

Op 5 september opent Sus & So samen met Pure Coverz een pop-up store op Oudegracht 186 (vlakbij Dille & Kamille). Je vindt in deze winkel een ruim assortiment biologisch en eerlijk geproduceerde kleding, ondergoed en bed- en badgoed. En, voor wie graag achter de naaimachine zit, stoffen en fournituren om zelf creatief bezig te zijn. Voor de eerste vijftig klanten ligt een cadeautje klaar.

Gonny Jeths, Jitske Draisma en Monique Zoon willen het huidige duurzame mode- en textielaanbod in Utrecht aanvullen met hun winkel, die tot de kerst aan de Oudegracht te vinden is. Als het een succes blijkt, dan hopen de eigenaren door te gaan in een nieuw onderkomen.

De pop up store biedt een aanvulling op het bio en fair trade kledingaanbod dat al te vinden is bij Utrechtse collega’s. Naast het unieke assortiment van Pure Coverz vind je bijvoorbeeld betaalbare basics zoals pyjama’s, hemdjes, lingerie, ondergoed, sokken en wollen sloffen van Comazo, Living Crafts, Engel en Glerups. Ook bij de mode is gekozen voor merken die nog bijna niet in Utrecht verkrijgbaar zijn, zoals Okimono, Froy en Dind en Tranquillo. Ook kun je jeans leasen of kopen van Mudjeans. 

De winkel is open van dinsdag t/m vrijdag van 10-18 uur, op zaterdag van 10-17 uur en de eerste zondag van de maand van 12-17 uur.

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A