Fleurtje Bellefleur

Dat pop-up winkels overal in de binnenstad kunnen verschijnen bewijst Fleur Mank van webshop Fleurtje BelleFleur. Deze maand opende zij namelijk haar eerste fysieke winkel op de Herenstraat.

Na weken van voorbereiding opende Fleur in oktober haar fysieke Fleurtje BelleFleur-pop-up winkel en kunnen klanten elke woensdag, vrijdag en zaterdag komen shoppen in de mooie winkel in het Museumkwartier.

Haar online winkel draaide sinds de livegang in maart erg goed. “Ik zag het aantal bestellingen stijgen en leerde veel van online marketing, SEO en natuurlijk inkoop, administratie en social media.” Ondanks dat ze nog niet uitgeleerd is en zeer tevreden is, wilde ze meer. “Zeker na de pop-up in mei had ik de smaak te pakken. En zo vond ik even terug een té gekke plek in het oude stadcentrum van Utrecht. Voldoende ruimte om de groeiende voorraad van de webshop een plekje te geven, maar ook een mooie showroom in te richten.”

“Zeker na de pop-up in mei had ik de smaak te pakken. En zo vond ik even terug een té gekke plek in het oude stadcentrum van Utrecht.”

Fleur Mank

De pop-up winkel is elke woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. “Maar de locatie mag ik (hopelijk) voorlopig nog blijven huren. Echter hou ik ook heel veel van mijn andere baan bij de ABN AMRO, mijn dochter en ondernemende vriend. Dus na oktober ga ik de balans opmaken en besluiten wanneer ik precies open ga.”

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A