Utrecht is net zo duurzaam als wij

20 mei 2022

OAKschoenen uit Bergeijk komt van 25 mei tot en met 4 juni naar Utrecht. Het merk dat goed wil zijn voor mens en milieu, neemt voor die dagen haar intrek in het pand op Steenweg nummer 38 waar al eerder al verschillende projecten en pop-up concepten hun intrek namen.

OAKschoenen wil toonaangevend worden op het gebied van de verkoop van duurzame schoenen, tassen en sierraden en komt naar Utrecht om te ervaren hoe het met de winkel gaat in een stad. Eigenaresse Marieke Versmissen heeft op dit moment al twee winkels in dorpen in Brabant maar benut graag de mogelijkheid die Utrecht haar biedt vanuit het project Morgen Mooier Maken.

‘Utrecht is de ideale omgeving omdat wij denken dat de mensen hier net zo bewust bezig zijn als wij en we dus prima bij elkaar passen.’

Marieke Versmissen

Via haar netwerk kwam Marieke in contact met CMU waarop het na een rondleiding al snel helder was: “Utrecht is de ideale omgeving omdat wij denken dat de mensen hier net zo bewust bezig zijn als wij en we dus prima bij elkaar passen. Het was dan ook mooi dat Utrecht dit mogelijk maakt. Als dit goed gaat zijn we van plan meerdere pop up zaken te openen om ons uiteindelijk later te vestigen in steden.”

Zie jij het net als Marieke ook als een kans om in Utrecht gebruik te maken van de mogelijkheden die wij bieden binnen ons project Start in het Hart? Kijk dan op startinhethart.nl

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A