Uniek Marokkaans concept op de Oudegracht

“Een kleine riad in het hart van Utrecht, waar de Marokkaanse theetraditie tot leven komt met unieke smaken.” Zo omschrijft de nieuwe winkel Atay Atlier op Oudegracht 200a haar nieuwe winkel. De winkel is sinds kort van start in het hart en heeft hiervoor subsidie ontvangen via Morgen Mooier Maken.

De winkel biedt een unieke beleving met biologische thee van de hoogste kwaliteit. De theeblends worden zelfgemaakt en zijn geïnspireerd op authentieke recepten uit verschillende regio’s in Marokko. “We gaan voor unieke smaaksensaties, die ook nog eens gezond zijn. Bij ons kan men terecht voor smaakvolle, biologische Marokkaanse muntthee in verschillende smaken. Maar ook voor kunst, een workshop of het volgen van een live podcast. En dat allemaal terwijl er genoten wordt van een warme kop thee.”

De eigenaren streven naar het creëren van een uniek munttheeatelier, waar verhalen en kunst tot leven komen. Winkel, horeca en atelier in één, geïnspireerd op de Marokkaanse munttheetraditie waar gastvrijheid en het uitwisselen van verhalen centraal staat. Het beste van twee werelden die samenkomen onder één dak. “Wij willen graag mensen samenbrengen om te verbinden, verhalen uit te wisselen en te genieten van een rustmoment in het hart van Utrecht.”

Behalve thee, horeca en verhalen, kun je bij Atay Atelier ook terecht voor workshops Storytelling: Hoe vertel je een goed verhaal? Tijdens deze workshop leer je de geheimen van storytelling. Verhalen zijn belangrijk in de Marokkaanse theetraditie.

Daarnaast bieden ze een Marokkaanse theeceremonie waarbij je de smaken van Marokko kunt proeven. Tijdens deze ceremonie maak je kennis met de Marokkaanse theetraditie. Hoe maak je Marokkaanse thee?

Tenslotte is er de High (Moroccan) Tea. “Wij bieden ook de mogelijkheid aan om een High Atay te boeken. Inclusief verschillende Marokkaanse theesmaken en hoogwaardige patisserie.”

Stuur voor meer informatie een mail naar info@atayatelier.nl of bezoek de website

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A