‘Rondje duurzaam in de Twijnstraat’

Sus & So heeft een definitieve locatie in Utrecht gevonden. Op Twijnstraat 49 vind je dames- en herenmode en bed- en badgoed van biologische materialen en die ook nog eens eerlijk geproduceerd zijn. De pop-up winkel die eind 2021 aan de Oudegracht was gevestigd smaakte naar meer. In het voorjaar van 2022 werd het pand aan de Twijnstraat gevonden en na de verbouwing is de winkel nu geopend.

De winkel biedt qua assortiment een aanvulling op de reeds in de straat gevestigde modewinkels met duurzame merken als LivStores, Transit, Gurus en de Katoenfabriek. Het assortiment verschilt een klein beetje van het aanbod in de winkel in Hilversum.

‘Mensen kunnen nu echt een rondje duurzame winkels doen in de Twijnstraat

Gonny

Gonny (een van de eigenaressen): ‘Mensen kunnen nu echt een rondje duurzame winkels doen in de Twijnstraat. Wij vullen het assortiment aan met andere modemerken zoals MudJeans, Okimono en Tranquillo), ondergoed, nachtkleding en beddengoed van Yumeko. Bovendien hebben we ook mannenmode. Ook is er een DIY -hoekje van collega PureCoverz te vinden met coupons, garen, knopen en band.”

Sus & So is in 2016 ontstaan uit een fusie van het Utrechtse Sincero fair fashion en Het Groene Warenhuis uit Hilversum. Sincero fair fashion heeft van 2009-2015 een winkel gehad in de Hardebollenstraat waar peeskamertjes werden omgebouwd tot winkel. Het was een lang gekoesterde wens om in Utrecht weer een winkel te openen.

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A