‘Ondernemen in de Bakkerstaat is heel aantrekkelijk’

Wat begon vanuit een slaapkamer is inmiddels uitgegroeid tot een heel team met een winkel in het centrum van Utrecht. Little Wonderland heeft de deuren op de Bakkerstaat 23 inmiddels geopend, maar eigenaresse Yin Lu hoopt begin volgende maand een grand opening te kunnen organiseren. Ondertussen kan iedereen al kennis maken met de Koreaanse huidverzorgingsproducten van de winkel die al sinds 2016 op internet actief is.

foto: Thijs-Jan Lanning – Lawine Communicatie

Vertraging in de verbouwing van het pand maakt het ondernemen in de Bakkerstraat er niet minder leuk op aldus Yin. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem maar heeft voor haar winkel gekozen voor Utrecht. “De stad ligt centraal en zeer toegankelijk, wat handig is voor onze klanten die zich in het hele land bevinden. Daarnaast is Utrecht een erg gezellig stad met veel diversiteit in winkels. Wij voelen ons hier ondertussen al helemaal thuis. En dat geldt helemaal voor de Bakkerstraat waar de sfeer veel toestroom van publiek ondernemen aantrekkelijk maakt. Ons pand voldoet helemaal aan onze eisen en vanaf het begin voelden wij ons thuis tussen de lokale ondernemers in de straat.”

Vanaf het begin voelden wij ons thuis tussen de ondernemers in de straat

Yin Lu

Het bedrijf

Little Wonderland groeide in korte tijd uit tot een van de grootste Aziatische, voornamelijk Koreaanse, retailers in Europa. Met nu dus een winkel in hartje Utrecht. “Na jarenlang online actief te zijn, wilden wij onze klanten nog beter bedienen en tegelijkertijd ook nieuwe klanten kennis laten maken met Koreaanse huidverzorging. Een winkel leek ons daarom een perfecte oplossing. Klanten kunnen de producten in de winkel testen, wat online vrij lastig is. En wij kunnen ze ook veel beter bedienen doordat wij de huid kunnen zien. Wij waren eigenlijk al tijdje op zoek naar een winkelpand, maar meeste panden voldeden niet aan onze eisen. Tot wij dit pand vonden.

foto: Thijs-Jan Lanning – Lawine Communicatie

Het product

Little Wonderland streeft naar bewustzijn over skin positivity, aldus Yin. “Skincare is voor iedereen. De huid is je grootste orgaan en je visitekaartje voor een eerste indruk. De gezondheid en de toestand van de huid hebben impact op je zelfbeeld.”

“Bij LW heeft de cliënt de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen met inachtneming van de wensen en behoeften van de persoon. Hiertoe behoren onder andere de kenmerken van de huid, het budget, de duurzaamheid van de routine voor deze persoon en eventuele wensen om een ingrediënt te mijden. Onze schoonheidsspecialisten en professionals luisteren naar de cliënt en hun huid om de beste zorg op maat te bieden.” Tekst: Thijs-Jan Lanning

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A