Lingerie op maat in de Bakkerstraat

27 mei 2022

Triumph Shop heeft een nieuwe winkel geopend op Bakkerstraat 21. De lingeriewinkel is in zijn geheel vernieuwd en ingericht volgens het Triumph Red-update concept.

In de winkel staan speciale fit-experts klaar om je te ontvangen en desgewenst op te meten zodat je het juiste maatadvies krijgt. In de collecties tref je ook modellen aan die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Dit geldt in ieder geval voor de gehele badmode en een deel van de nachtmode. Dit is een aanzet in de productontwikkeling van Triumph in de toekomst.

Triumph vervaardigt al sinds 1886 lingerie samen met haar pasvormexperts en streeft ernaar dat vrouwen overal de perfecte pasvorm vinden en zich op hun best voelen. Door de combinatie van hoogwaardig vakmanschap met het nieuwste op het gebied van design is er voor ieder wat wils. “Onze Triumph Shop op de Bakkerstraat 21, heeft een uitgebreide selectie van het Triumph assortiment inclusief de sub-merken; sloggi, Triaction (sportbh’s) en de exclusieve lijn Florale. Naast de lingeriecollectie is er tevens een ruim assortiment in nachtmode en in de zomer voeren wij tevens een uitgebreide badmode collectie. Meer over de Triumph Shop lees je in onze winkelgids

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A