Inspiratie en innovatieve kampeerproducten met een verhaal

Hartje centrum Utrecht is een nieuw outdoor concept-store rijker waar liefhebbers van natuur, buitenleven en glamping hun hart kunnen op halen. Huttopia ‘Camp de Base’ aan de Lange Elisabethstraat 32 combineert originele en innovatieve producten met inspiratie voor vakantie in de natuur.

Het is een winkel met producten en merken die je elders niet gauw vindt, van camping accessoires tot originele cadeau-ideeën en altijd met een missie of een verhaal. Daarnaast is Camp de Base ook een reisbureau, waar klanten inspiratie op doen en terecht kunnen voor advies over hun vakantie op de 54 natuurcampings en villages van Huttopia in Frankrijk of Nederland.

De nieuwe outdoor-store is meer dan een winkel voor kampeer- en outdoor artikelen of reisbureau. We gaan veel verder. We willen iets extra’s meegeven, inspireren en de Huttopia-beleving overbrengen. In het winkelstraatbeeld springen we er nu al uit.

store-manager Wilma Kolhoff van Huttopia

Stap binnen in Huttopia Camp de Base en je komt direct in de sfeer. Tegen de achterwand staat een voorbeeld van een typische Huttopia accommodatie, een tent van canvas en hout. Die geeft precies aan waar Huttopia voor staat: natuur, vrijheid en buiten leven. Elk artikel sluit perfect aan op deze filosofie. Zoals het Amerikaanse merk Poler, dat hippe t-shirts en slaapzakken annex poncho’s maakt. Dankzij praktische ritsen aan alle kanten, wandel je zo met slaapzak en al, je bed uit. Ze zijn ook populair bij surfers.

Een ander label is The Landmark Project en Smokey Bear, dat 10% van de omzet doneert aan de US Forest Services voor het behoud van de natuur. The Landmark Project biedt onder meer t-shirs, posters en bekers. Van het bos naar oceaan, United by Blue maakt producten van gerecyclede materialen, zoals een rugzak van petflessen, maar ook trendy thermobekers met een opvallend design. Daarnaast heeft het assortiment veel praktische items, van stoere BBQ-items van Barebone, coolers van The Great Yeti tot opladers met zonnecellen voor je telefoon of fototoestel van Solar Brothers. Een echte blikvanger is de BioLite gril annex oplader, waar niet alleen op kan worden gekookt, maar dat tegelijkertijd de elektrische apparatuur oplaadt. Ook heeft de outdoor concept-store een bijzondere collectie natuur- en reisboeken.

‘De nieuwe outdoor-store is meer dan een winkel voor kampeer- en outdoor artikelen of reisbureau. We gaan veel verder. We willen iets extra’s meegeven, inspireren en de Huttopia-beleving overbrengen. In het winkelstraatbeeld springen we er nu al uit. We zijn net open en mensen komen nieuwsgierig binnen. Behalve Nederlanders ook opvallend veel buitenlandse toeristen, die een merk herkennen en iets kopen’, vertelt een enthousiaste store-manager Wilma Kolhoff van Huttopia Camp de Base.

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A