‘In mooie kleding voel je je beter’

24 augustus 2022

Toen Hans en Roel in de zomer van 1997 NEW TAILOR oprichtten, hadden ze een doel. En wel het omdraaien van de productieketen van kleding door de klant centraal te stellen. “Echt maatwerk heeft de meeste impact. In mooie kleding voel je je beter.” Inmiddels maakt en verkoopt de herenmodezaak al 25 jaar, hoofdzakelijk blauwe, pakken.

Om aan hun doestelling te voldoen, verdiepten de heren zich in het ambacht, ontwikkelden de mooiste producten. “Inmiddels maken we in Utrecht onze eigen jasjes en pakken. Vorige week hielden we een kleine enquête onder onze klanten en precies de woorden waar wij voor staan kwamen terug: gastvrij, mooie spullen, plezierig en (vak)kundig advies en kwalitatief. Dat onze klanten dat over ons zeggen vervult ons met trots.”

Om het jubileum te vieren, hebben de oprichters een actie rondom hun kenmerkende blauwe pak bedacht. “De start van NEW TAILOR, begon dat met een bezoek aan de fabrikant van de beste stoffen ter wereld: de familie Dormeuil. Aangezien de meeste van onze pakken blauw zijn, hebben we met hen een speciale de lustrumstof van NEW TAILOR voor pakken geselecteerd. Een soepele stof met een klein beetje structuur en glans voor extra impact. Echt zo’n pak die onze vaste klanten in hun kast wil en moet hebben. We hebben er slechts 25 beschikbaar en bieden het nu aan van €1800 voor € 1350 (25% korting). Uiteraard maken we het ook graag in The Lounge (Utrecht) of bij Carrara (Italië).”

Meer info over de winkel of direct afspraak maken

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A