FLFL Utrecht is beste veggierestaurant van Nederland 2022

FLFL Utrecht is uitgeroepen tot ‘Best veggie restaurant van Nederland’. Genomineerd door de jury van Thuisbezorgd.nl en gekozen door de liefhebbers. Van de tien genomineerden vergaarde FLFL de meeste stemmen.

FLFL is een falafelrestaurant waar, zoals de naam al zegt, uitsluitend falafel geserveerd wordt. Elke dag wordt de falafel ambachtelijk gemaakt en met verse salade en huisgemaakte sauzen in een wrap gerold. De wraps zijn zo ontworpen dat deze zowel in de zaak, onderweg als elders zonder knoeien gegeten kunnen worden. Bovendien zijn de wraps met alle inhoud volledig vegan en kunnen ze indien gewenst ook geheel glutenvrij gemaakt worden.

Naast de ultieme smaakbeleving biedt FLFL een product en organisatie geheel van deze tijd. Alles wordt in het werk gesteld om verspilling van voedsel te voorkomen, er worden geen dierlijke producten gebruikt en alles wordt met duurzame materialen verpakt.

FLFL is enkele jaren geleden met een bakfiets op de markt in Groningen begonnen. Vanwege het grote succes leidde dat al snel tot een vaste locatie. Toen ook dat te klein werd is er uitgebreid naar een tweede locatie in Groningen en uiteindelijk de stap naar een derde locatie aan de Servetstraat in Utrecht. Ook daar blijkt FLFL een schot in de roos en weten de Utrechters de kruidige falafel goed te vinden. Hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot de uitverkiezing als beste vegetarische restaurant van Nederland.

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A