Zoeken

Parkeren

Gemakkelijk en voordelig parkeren in Utrecht? Met app Slim Utrecht In vind je de kortste weg naar één van de locaties van P+R Utrecht. Je kunt hier voordelig parkeren en vervolgens makkelijk met bus of tram heen en weer naar het centrum reizen. Lees hier verder.

Parkeren in Utrecht hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Met de gratis ParkU-app kun je gebruik maken van premium parkeerplaatsen in de stad. Het zoeken naar een parkeerplaats behoort hierdoor tot het verleden, doordat eenvoudig een parkeerplaats kan worden gereserveerd. In 80 procent van de gevallen tegen een voordeliger tarief!

Ook Parkbee biedt een goedkopere en handige manier van parkeren. Je bespaart zowel tijd als geld door te parkeren in de goedkoopste parkeergarages van Utrecht. ParkBee parkeergarages zijn tot wel 50 procent goedkoper dan het straattarief en vaak vele malen goedkoper dan commerciële parkeergarages. Je kunt bij veel ParkBee parkeergarages ook je parkeerplek reserveren. Meer info en vrije plekken vind je hier: https://parkbee.com/nl/parkeergarages