Witbaard Feestartikelen

0302145071

info@witbaard-utrecht.nl

Website

Openingstijden:

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:30 - 18:00
  • Woensdag 09:30 - 18:00
  • Donderdag 09:30 - 21:00
  • Vrijdag 09:30 - 18:00
  • Zaterdag 09:30 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Dé bestemming voor feestartikelen en een bruisende feestbeleving!

Welkom bij Feestwinkel Witbaard Utrecht. Gelegen op een steenworp afstand van het levendige centrum van Utrecht, zijn we gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, fiets of te voet. Parkeeropties bij Parkeergarage Paardenveld maken uw bezoek des te handiger.

Waarom zou u onze winkel moeten bezoeken? We zijn niet zomaar een feestwinkel; we zijn uw one-stop-shop voor alle feestelijke benodigdheden. Of het nu gaat om een spectaculaire Carnaval, een griezelig Halloweenfeest, een hartverwarmend Kerstfeest, een knallend Oud & Nieuw, een sprankelende Topper of een onvergetelijk Kinderfeestje, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om van uw feest een succes te maken.

Ons assortiment is uitgebreid en divers. Naast feestartikelen bieden wij een scala aan grimeerartikelen en heliumballonnen, waardoor uw feest naar een hoger niveau wordt getild. Wij streven naar een ruime voorraad, maar als er iets niet op voorraad is, schroom dan niet om het ons te vragen. Dankzij onze nauwe banden met leveranciers kunnen we wellicht ook op korte termijn aan uw wensen voldoen.

Op donderdagavond verwelkomen wij u graag tijdens onze koopavond van september tot en met juni. Onze winkel straalt een vrolijke, feestelijke sfeer uit en staat garant voor een unieke winkelervaring. Maar ook voor degenen die liever online winkelen, hebben we ons verkoopkanaal www.fopmobiel.nl.

Feestwinkel Witbaard Utrecht is meer dan alleen een winkel; het is een bestemming waar feestdromen werkelijkheid worden. Bezoek ons en laat ons uw feest tot leven brengen!

plan je route
terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A