Marie-Stella-Maris

0850049779

choorstraat@marie-stella-maris.com

Website

Openingstijden:

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 10:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 12:00 - 17:00

In juli ’22 opende Marie-Stella-Mars haar winkel aan de Choorstraat 6. In dit karakteristieke winkelpand biedt het merk natuurlijke lichaamsverzorging, luxueuze huisparfums en mineraalwater aan - premium essentials om goed voor jezelf te zorgen, zowel van binnen- als van buitenaf. Van iedere aankoop doneert het merk structureel een vast percentage aan duurzame waterprojecten.

In juli ‘22 opende Marie-Stella-Mars haar winkel aan de Choorstraat 6. In dit karakteristieke winkelpand biedt het merk natuurlijke lichaamsverzorging, luxueuze huisparfums en mineraalwater aan – premium essentials om goed voor jezelf te zorgen, zowel van binnen- als van buitenaf. Van iedere aankoop doneert het merk structureel een vast percentage aan duurzame waterprojecten.

Schoon water en hygiëne voor iedereen
Marie-Stella-Maris vindt dat iedereen in de wereld toegang tot schoon (drink)water hoort te hebben. Elk leven begint met water. Daarom doneert het merk structureel een deel van de omzet aan schoon drinkwaterprojecten.

Met een uniek aanbod in natuurlijk mineraalwater, natural body care en luxe huisparfums draagt Marie-Stella-Maris bij. Hoe? Van elke aankoop die jij doet, doneert het merk een vast percentage aan duurzame waterprojecten. Daarnaast formuleren ze alle body care producten zo schoon en natuurlijk mogelijk, om jouw huid gezond – en onze wateren schoon te houden.

Sinds 2011 heeft Marie-Stella-Maris samen met haar klanten en partners al meer dan 1,8 miljoen euro kunnen bijdragen, waarmee ze tienduizenden mensen hebben kunnen voorzien van schoon water.

Designed to Care
Alle producten van Marie-Stella-Maris worden ontwikkeld met veel aandacht en liefde. Met zorgvuldig gekozen contrasterende geurtonen creëren ze verrassende, maar toch gebalanceerde en gelaagde luxe geuren met elk een uniek karakter. Van fris en sprankelend, warm en houtachtig tot bloemig en gourmand. 

Join the refillution
Marie-Stella-Maris richt zich op de ontwikkeling van tijdloze en kwalitatieve verpakkingen die lang meegaan en je eindeloos kunt navullen. Met navullen bespaar je afval, CO2 en water – en verminder je je impact op het milieu. Elke Marie-Stella-Maris Store dient direct ook als een Refill Station. Je kunt daar bij de Refill Bar bijna het hele assortiment navullen tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast zijn er in de webshop ook refill verpakkingen verkrijgbaar, waarmee je ook eenvoudig afval en kosten bespaard. Join our refillution!

plan je route
terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A