LIVSTORES

0302000294

Website

Openingstijden:

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 11:00 - 18:30
  • Woensdag 11:00 - 18:30
  • Donderdag 11:00 - 21:00
  • Vrijdag 11:00 - 18:30
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 13:00 - 18:00

LIVSTORES is een verzamelplaats van designerlabels op het gebied van mode, accessoires, lifestyle en body- en skinscare.
LIVSTORES werkt met bijna dertig verschillende designers. Wat dacht u van Irma Borgsteede? De Utrechtse ontwerpster heeft jarenlang een winkel gehad aan de Zadelstraat. Nu verkoopt zij haar unieke collectie uitsluitend bij LIVSTORES.
Ook namen als de Utrechtse Fenny Faber en Ester Vijftigschild klinken u wellicht bekend in de oren. Bent u niet zeker van de stijl of kleur die bij u past? Eigenaresse Marjan geeft graag persoonlijk modeadvies. “Ik vind het ontzettend leuk om iemand te helpen zoeken naar de perfecte outfit. Als het niet mooi staat, zoeken we iets anders. Mijn dag is pas goed als ik de blije blik zie wanneer een klant zichzelf voor de spiegel bewondert.”
“Onze kleding is duurzaam en tijdloos. Wij doen niet aan uitverkoop, omdat we onze voorraden klein houden en ons assortiment snel wisselt. We zijn niet afhankelijk van de seizoenen of de laatste mode. Zo blijven we onze klanten altijd verrassen met nieuwe items en weten zij zeker dat niet iedereen in dezelfde kleding loopt. We houden regelmatig een ontwerp even achter als we weten dat een vaste klant daar erg blij van wordt.”
LIVSTORES verkoopt meer dan alleen kleding. De collectie bevat ook bijzondere interieur- en lifestyleproducten, zoals schoenen, tassen, accessoires en plantaardige verzorgingsproducten op basis van olijfolie voor uzelf én uw kleding. De Marius Fabre zeepvlokken van Savon de Provence bijvoorbeeld, worden zonder chemische toevoegingen geproduceerd. “Onze ontwerpers gebruiken mooie, natuurlijke materialen, handgemaakt en verwerkt in hun eigen of in een Europees atelier. Bij ons vindt u uitsluitend eerlijk gemaakte producten.”

plan je route
terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A