Zoeken

Nieuws

17 juli 2020

Nationale verkiezing favoriete Gouden Kalf-winnaars

NFF18-Plaatsing-Gouden-Kalf-foto-31-pictures-scale

Het Nederlands Film Festival (NFF) is 40 jaar en viert dat met de Top 40 favoriete Nederlandse speelfilms van het publiek. Om tot een Top 40 te komen van favorieten, nodigt het Nederlands Film Festival iedereen uit te gaan stemmen. Er kan worden gekozen uit bijna  200 lange speelfilms die de afgelopen 40 jaar bekroond zijn met het felbegeerde Gouden Kalf. Stem mee op de mooiste, ontroerendste, spannendste, leukste en meest bijzondere Nederlandse films in de nationale Top 40-verkieizing. www.top40nederlandsefilms.nl.

Stem op Top 40

Heeft die grappige scène uit Alles is Liefde jouw hart gestolen? Krijg je kippenvel bij die spannende beelden uit Borgman? Lonkt het avontuur bij het zien van Rabat? Is de naam Minoes niet voor niets de naam van je kat? Of is het woord buurman onlosmakelijk verbonden aan Flodder? Welke film mag echt niet ontbreken in de lijst? Jij bepaalt! Breng je stem uit en geef jouw favoriet een zetje. Tijdens het festival is de Top 40 on demand te zien in de nieuwe online festivalomgeving die speciaal voor deze editie wordt gebouwd. Ook is een selectie te zien op een bijzondere locatie in Utrecht die later bekend wordt gemaakt. Van 25 september t/m 3 oktober kun je zowel online als op locatie het NFF mee beleven, vanaf je luie bank of op het rode pluche in de bioscoop. Stemmen kan tot en met 7 augustus 2020. De uitslag van de Top 40-Nederlandse Films wordt bekendgemaakt op www.filmfestival.nl en www.top40nederlandsefilms.nl.

VIP-filmarrangement voor stemmers

Is een familiefilm jouw favoriet, of wordt het toch die ene klassieker? Als je stemt maak je kans op een VIP-filmarrangement tijdens het Nederlands Film Festival. Schitter als een ster op de rode loper bij een filmpremière in aanwezigheid van de filmmakers, en blijf slapen in de Domstad.

De Nederlandse film en de stad Utrecht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het Nederlands Film Festival en de Utrechtse (horeca)ondernemers verenigd in Centrum Management Utrecht, zetten met deze Top 40-verkiezing hun samenwerking kracht bij.

Overige berichten

31 juli 2020

CZ@Home - Muziek uit eigen stadsie

Kijk vanaf zondag 2 augustus 16:00 uur naar een nieuwe aflevering van CZ@Home! Het belooft een écht Uteregs feest te worden met de beste muziek van Utrechtse bodem. Utrechts icoon Martin van Doorn neemt ons mee naar Café Ouwe Dikke…

24 juli 2020

Nieuwe tarieven P+R-garages

De vier P+R-garages in Utrecht krijgen nieuwe tarieven. Gebruikers die doorreizen naar de binnenstad betalen vanaf 1 september 2 euro per dag voor het parkeren. Voor het ov-deel kan de reiziger de eigen ov-chipkaart gebruiken of een los kaartje…

03 juli 2020

Lekker op vakantie met Heirloom en Margaret Wines

Vakantie in Utrecht gaat dit jaar extra bijzonder worden. Heirloom Venue organiseert samen met Margaret Wines een zomer vol verrassende evenementen.

26 juni 2020

Tijdelijke uitbreiding voetgangersgebied centrum

Vanaf zaterdag 27 juni breidt de gemeente Utrecht stapsgewijs het voetgangersgebied in het centrum uit. Hiermee kunnen bezoekers en bewoners eenvoudiger afstand van elkaar houden en zodoende verantwoord blijven winkelen en wandelen in het centrum.…

19 juni 2020

Op vakantie in Utrecht

Lekker op vakantie in de stad Utrecht? Dan is dit luxe arrangement iets voor jou.

19 juni 2020

Steeds meer winkels open tijdens koopavond

De eerste koopavonden in het centrum zijn, sinds ze weer werden ingevoerd, goed bezocht. Onder meer Grit Optiek, De Bijenkorf, Decathlon, Thom Broekman en De Rode Winkel openden de afgelopen weken weer hun deuren tijdens de koopavond.

18 juni 2020

‘Amsterdam en Utrecht door winkelaanbod populairst voor stedentrip’

Amsterdam en Utrecht zijn bij het hele gezin het populairst voor een stedentrip. Dat komt vooral door het winkelaanbod, blijkt uit het Steden & Streken Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy.

02 juni 2020

Utrecht is jarig!

Utrecht bestaat vandaag 898 jaar. Over precies twee jaar is het 900 jaar geleden dat Utrecht haar stadsrechten kreeg. In 2022 wordt dit gevierd van 2 juni (Stadsdag) tot 11 november (Sint Maarten), met een programma voor, door, met en van Utrecht.…

02 juni 2020

De Wijze Kater weer open

De Wijze Kater aan de Mariaplaats gaat weer open. De zaak krijgt echter wel een nieuwe insteek. Zo wordt het een plek waar veel verschillende ondernemers hun spullen te koop aan kunnen bieden.