Zoeken

Nieuws

03 juli 2020

Lekker op vakantie met Heirloom en Margaret Wines

Huize Molenaar tuin

Vakantie in Utrecht gaat dit jaar extra bijzonder worden. Heirloom Venue organiseert samen met Margaret Wines een zomer vol verrassende evenementen.

Laat je verrassen door bijzondere combinaties van verse hapjes uit de keuken van Heirloom en de lekkerste wijnen van Margaret Wines. Tijdens Fijn, er is wijn proef je elke vrijdag en zondag drie verschillende soorten wijnen en kaas bij Huize Molenaar.

Tijdens de Proeftuin staat er elke zondag iets nieuws centraal. Van groente tot kruiden en wijn. Heirloom en Margaret Wines laten graag zien wat eten met wijn doet en andersom tijdens deze zondagse lunch.

Op 18 juli wordt dan een speciaal feest georganiseerd: De Franse Kreeften Kermis. Laat je verrassen door de beste combinaties tussen Franse kreeftgerechten en de Franse wijnen van Margaret Wines. Een avond lang waan je je in de méditerranée. Frankrijk was nog nooit zo dicht bij huis.

Tot slot wordt er een echte Italiaanse Wijnwandeling door Utrecht georganiseerd op 29 augustus. Op drie verschillende locaties proef je Italië als nooit tevoren. De Italiaanse wijnen van Margaret wines sluiten perfect aan bij de gerechten van Hierloom. Ze laten je zien dat deze keuken veel meer is dan pizza en pasta!

Voor meer informatie en om te reserveren ga naar www.heirloom.nl

Overige berichten

31 juli 2020

CZ@Home - Muziek uit eigen stadsie

Kijk vanaf zondag 2 augustus 16:00 uur naar een nieuwe aflevering van CZ@Home! Het belooft een écht Uteregs feest te worden met de beste muziek van Utrechtse bodem. Utrechts icoon Martin van Doorn neemt ons mee naar Café Ouwe Dikke…

24 juli 2020

Nieuwe tarieven P+R-garages

De vier P+R-garages in Utrecht krijgen nieuwe tarieven. Gebruikers die doorreizen naar de binnenstad betalen vanaf 1 september 2 euro per dag voor het parkeren. Voor het ov-deel kan de reiziger de eigen ov-chipkaart gebruiken of een los kaartje…

17 juli 2020

Nationale verkiezing favoriete Gouden Kalf-winnaars

Het Nederlands Film Festival (NFF) is 40 jaar en viert dat met de Top 40 favoriete Nederlandse speelfilms van het publiek. Om tot een Top 40 te komen van favorieten, nodigt het Nederlands Film Festival iedereen uit te gaan stemmen. Er kan worden…

26 juni 2020

Tijdelijke uitbreiding voetgangersgebied centrum

Vanaf zaterdag 27 juni breidt de gemeente Utrecht stapsgewijs het voetgangersgebied in het centrum uit. Hiermee kunnen bezoekers en bewoners eenvoudiger afstand van elkaar houden en zodoende verantwoord blijven winkelen en wandelen in het centrum.…

19 juni 2020

Op vakantie in Utrecht

Lekker op vakantie in de stad Utrecht? Dan is dit luxe arrangement iets voor jou.

19 juni 2020

Steeds meer winkels open tijdens koopavond

De eerste koopavonden in het centrum zijn, sinds ze weer werden ingevoerd, goed bezocht. Onder meer Grit Optiek, De Bijenkorf, Decathlon, Thom Broekman en De Rode Winkel openden de afgelopen weken weer hun deuren tijdens de koopavond.

18 juni 2020

‘Amsterdam en Utrecht door winkelaanbod populairst voor stedentrip’

Amsterdam en Utrecht zijn bij het hele gezin het populairst voor een stedentrip. Dat komt vooral door het winkelaanbod, blijkt uit het Steden & Streken Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy.

02 juni 2020

Utrecht is jarig!

Utrecht bestaat vandaag 898 jaar. Over precies twee jaar is het 900 jaar geleden dat Utrecht haar stadsrechten kreeg. In 2022 wordt dit gevierd van 2 juni (Stadsdag) tot 11 november (Sint Maarten), met een programma voor, door, met en van Utrecht.…

02 juni 2020

De Wijze Kater weer open

De Wijze Kater aan de Mariaplaats gaat weer open. De zaak krijgt echter wel een nieuwe insteek. Zo wordt het een plek waar veel verschillende ondernemers hun spullen te koop aan kunnen bieden.