Swan Market opent winkel op Steenweg

De winkel in Rotterdam

Eind deze maand opent Swan Market op de Steenweg 29 in Utrecht hun 5e conceptstore. Swan Market biedt off- en online podium aan kleine creatieve ondernemers met unieke items en cadeaus. Daarnaast organiseert Swan Market al jaren succesvolle events door het hele land.

Swan Market, ooit ontstaan als lifestyle- en food event in Rotterdam, biedt kleine creatieve ondernemers een plek om hun assortiment te vermarkten en te verkopen. In hun fysieke winkels, online shop en op stadsevenementen. Swan Market wil het komende jaar acht winkels geopend hebben en volgend jaar nog eens vier winkel extra openen. In iedere conceptstore worden de producten van meer dan dertig verschillende creatievelingen geshowd. Onder andere sieraden, accessoires, kleding, vintage, interieur- of kidsitems.

Eigenaresse Esmé de Smit: “De Swan events op het Vredenburg en de Neude werden zo goed bezocht dat het tijd werd voor een fysieke winkel. Utrecht is een echte Swan stad hip en met veel diversiteit in inwoners en stadsbezoekers. We hebben lang gezocht naar de juiste locatie in Utrecht, zijn erg blij met deze winkelruimte aan de Steenweg en hopen met onze eigen producten een mooie aanvulling te zijn op de recente positieve ontwikkelingen in de straat.”

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door JB Retail. “Met de komst van Swan Market krijgt de Steenweg er weer een smaakmaker bij. Juist doordat deze winkel unieke en wisselende producten heeft, ga je hiervoor speciaal naar de stad. Doordat huurprijzen aangepast zijn aan de actualiteit en verschillende (nieuwe) likeable retail concepten het lef hebben getoond om toch een winkel te openen, zie je dat merken elkaar weer versterken. Met de komst van nieuwe concepten zoals Benjamins, Catch Up, Sophie Stone, Hip voor de Heb en gevestigde merken zoals Claudia Sträter en tijdelijk Thom Broekman is er nieuwe positieve energie zichtbaar,” aldus Jeroen Brouwer van makelaardij JB Retail. Meer over Swanmarket lees je hier

Meer over starten in het hart van Utrecht lees je hier

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A