Haal Utrecht in huis

Ondernemers en culturele instellingen, ze laten het er niet bij zitten en doen hun uiterste best om je toch van dienst te kunnen zijn. Click&Collect, Bezorgen of Afhalen, ze zorgen er voor dat je ‘gewoon’ bij ze terecht kunt. En ook de culturele sector zit niet stil en is weer overgegaan op Cultuur Online. Hieronder vind je die winkels waar je terecht kunt op welke manier dan ook. Haal Utrecht in huis, shop local.

Click&Collect

Onze locals bieden de leukste producten! Kijk eens op ons overzicht van de leukste winkels in Utrecht. Bestel online, haal je producten op door middel van click & collect.

Bezorgen

Er zijn genoeg zaken die gewoon bezorgen. Hoef jij de deur niet uit, haal je wel het beste van Utrecht in huis. En niet alleen eten en drinken, ook de producten uit je favoriete lokale winkels.

Afhalen

Utrecht barst van de restaurants die heerlijke afhaalmenu’s voor een feestelijk ontbijtje, lunch of diner thuis bieden. Zoek er een uit en check op hun website wat je kunt bestellen.

Cultuur Online

Utrecht is prachtig verlicht! Geniet van de gevels van Kleur de stadgal aanvulling op Utrecht Lumen. En check hier wat de cultuur van de stad je online te bieden heeft!

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A