Zoeken

Eten & drinken

Wijncafé Lefebvre

Genieten in ons wijncafé zonder blabla

Openingstijden

Ma: 15:00 -
Di: 15:00 -
Wo: 15:00 -
Do: 15:00 -
Vr: 15:00 -
Za: 15:00 -
Zo: 15:00 -

Gezelligheid in je glas! … zomaar… omdat je zin hebt in het drinken van een glas wijn, omdat de zon zo lekker schijnt, omdat je zin hebt in een avond met z’n tweeën, of wilt borrelen met vrienden. Wij zijn er voor iedereen die in een ontspannen omgeving wil genieten van een goed glas wijn.

Wij willen is dat jij je op je gemak voelt en met een goed gevoel naar huis gaat. En dat het ok is dat een wijn lekker is, omdat jij vindt dat deze lekker is.

Onze wijnkaart
Als je wilt, vertellen je graag meer over de wijnen die wij schenken. De wijnen op onze wijnkaart, hebben daar namelijk niet zomaar een plek gekregen. Deze wijnen hebben we met veel liefde, passie en aandacht uitgekozen. Vanwege het kleinschalige wijnhuis, omdat we je willen uitdagen iets anders dan anders te proberen of omdat de makers een biologische of biodynamische wijn produceren. Wil je iets meer weten? Vraag het ons, we vertellen je er met liefde meer over.

Wijnproeverij of borrel
Wil je meer over onze wijnen weten? Of ben je op zoek naar een leuke intieme locatie in Utrecht voor een borrel of proeverij? Bekijk onze mogelijkheden in de kelder.

Bier van de Leckere
Bij ons niet zomaar een biertje. Wij kiezen voor bier van bierbrouwerij de Leckere uit de Meern en het Belgische bier van Brouwerij Lefebvre uit Quenast. Waar ze net als wij genieten van het goede leven.

Iets erbij
Zin in iets lekkers? Bestel een van onze borrelhappen: zoals …een broodje van de Veldkeuken, een kaasplank, charcuterie, Flammkuchen of onze oesters