Zoeken

Gezondheid & verzorging

Lens Utrecht

Al 35 jaar de contactlensspecialist van Utrecht en omgeving

Adres

Oudkerkhof 15

3512GH Utrecht

030 2317840

utrecht@lens.nl

www.lens.nl

Openingstijden

Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 21:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 18:00
Zo 12:00 - 17:00
Ook de tweede zin in de tekst kan aangepast worden naar
(Oud) Binnen Lens Utrecht werken twintig mensen. De zeven contactlensspecialisten van Lens

Lens Utrecht is de grootste contactlensspeciaalzaak van Nederland. Binnen Lens Utrecht werken dertig mensen. De tien contactlensspecialisten en optometristen van Lens worden voortdurend bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen Alle soorten lenzen worden met een hoog succespercentage aangemeten.

Wij zijn erg ervaren in het aanmeten van lenzen bij kinderen. In overleg met ouders kunnen wij vanaf zeven jaar kinderen zelfstandig om leren gaan met contactlenzen. Jonger kan ook, maar dan in overleg met een oogarts.

Lens heeft een eigen orthoptist in dienst, dus voor oogmetingen voor jonge kinderen hoeft u niet meer speciaal een afspraak bij de oogarts te maken. Wij beschikken ook over een uitgebreide collectie kinderbrillen.

Lens meet ook lenzen aan op basis van indicaties van oogartsen, zoals keratoconuslenzen en semi-sclerale lenzen. Lens regelt ook alle zaken met uw zorgverzekeraar.

Naast onze expertise in contactlenzen, beschikken wij over grote collecties merkmonturen en zonnebrilmonturen.

De merken die wij voeren zijn onder andere Chanel, Dolce en Gabbana, Prada, Dior, Gucci, Emporio Armani, Giorgio Armani, Persol, Fendi, Versace, Adidas, Nike en natuurlijk Rayban.

Lens Utrecht is de grootste Raybandealer van Utrecht en omgeving.

Lens kent een zeer voordelige prijsstructuur, waardoor in prijsniveau beduidend lager ligt dat andere zelfstandige opticiens, terwijl de service en kwaliteit minimaal net zo goed is.

U bent altijd welkom. Voor het controleren en aanmeten van contactlenzen maken wij graag een afspraak.