Zoeken

Mode, kleding & schoenen

Freling en Freling

Voor elke stijl en elke portemonnee

Openingstijden

Ma 13:00 - 18:00
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 18:00
Zo 12:00 - 17:00

Home is where the heart is! Dit is het gevoel dat je krijgt als je winkelt bij Freling & Freling in de Zadelstraat in Utrecht.  Begonnen als ‘klein’ winkeltje voor heren en dames onder de schaduw van de Dom is deze succesformule inmiddels uitgegroeid tot drie ‘volwassen’ winkels en een begrip in de binnenstad.

Door het voeren van een combinatie van sterke merken met verschillende prijsniveaus is er voor iedereen wat te vinden. Uiteraard voor kleding, maar ook voor schoenen en accessoires kun je terecht bij Freling &  Freling.

Enkele van de merken die Freling en Freling heeft zijn; Scotch en Soda, Canada Goose, Nolitha, Cast Iron, Maison Scotch, Super Dry en de grootste collectie Cowboy’s bags & belts. Maar ook Buddha to Buddha en Red Wing ontbreken niet in het assortiment. Voor een volledig overzicht van de merken die gevoerd worden verwijzen wij je graag naar de pagina merken of nodigen wij je graag uit om onder het genot van een lekker kopje cappuccino/espresso te komen kijken in een van de winkels. Voor elke stijl en elke portemonnee bent u bij Freling en Freling aan het juiste adres. En heeft u geen portemonnee  dan kunt u die uiteraard ook aanschaffen.