Zoeken

Mode, kleding & schoenen

Coef Men

Met een internationale mix van bekende merken zoals C.P. Company, Samsøe Samsøe en Filippa K is Coef men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juist adres is.

Adres

Oudegracht 114

3511AW Utrecht

men-utrecht@coef.nl

coef.nl

Openingstijden

Ma 12:00 - 18:00
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 18:00
Zo 12:00 - 18:00

Met een internationale mix van bekende merken zoals C.P. Company, Samsøe Samsøe en Filippa K is Coef men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juist adres is. Naast high-end kledingmerken vind je bij Coef Men ook merken zoals A.P.C. en Maison Kitsuné, Daily Paper en Stüssy. De collectie wordt verrijkt met exclusieve sneakers, stijlvolle accessoires, luxe koffietafelboeken en verzorgingsproducten. Coef Men is constant op zoek naar de nieuwste trends en merken. Dit wordt vertaald naar een draagbare, stijlvolle, collectie die naast in onze fysieke winkels natuurlijk ook online verkrijgbaar is!

Het nieuwe filiaal van Coef Men in Utrecht is gelegen aan de Oudegracht 114 in het prachtige trapgevelpand. De locatie, vroeger bekend als kasteel Drakenborch, is het oudste stenen woonhuis van Nederland en gelegen naast het oude postkantoor in het centrum van Utrecht. Dit Rijksmonument, met een oppervlakte van circa 300m2, biedt het perfecte decor voor exclusieve merken als C.P. Company, Samsøe Samsøe, Filippa K, Isabel Marant (fall/winter), Lyle & Scott, Daily Paper en Stüssy.

Coef Men staat voor global menswear met een aanbod van high-end merken in kleding en footwear. Naast high-end fashion en exclusieve sneakers vind je bij Coef Men verzorgingsproducten voor mannen, luxe koffietafelboeken en stijlvolle accessoires. Naast de nieuwe panden in Utrecht en Leiden heeft Coef Men ook filialen in Nijmegen en Arnhem. Daarnaast is de collectie ook online verkrijgbaar op www.coef.nl.

Shop Local. Keep Utrecht Weird