Back to the Funko Pops!

1 september 2023

Begin augustus opende Back tot the Toys haar eerste filiaal in Utrecht en daarmee haar tweede winkel in Nederland. De winkel op Steenweg 46 verkoopt zogenaamde Funko Pops en daarmee is de stad weer een leuke bijzondere winkel rijker.

Back To The Toys begon in 2017 met een hobbymatige webshop die is uitgegroeid tot Nederlands grootste (web)shop in onder meer Funko Pops, Pop Figures. Winkelmanager Martijn Westen is erg blij nu ook in Utrecht een winkel te hebben: “Na onze eerste winkel twee jaar geleden te hebben geopend in Breda, waren we op zoek naar een mooie stad waar wij onze tweede winkel konden openen. Utrecht is centraal gelegen en heeft een uitgebreid winkelgebied. Die winkel werd dus gevonden op de Steenweg. “Dankzij de hulp van CMU en Start in het Hart/Morgen Mooier Maken zitten wij nu op een ideale plek, midden in het hart van het centrum. Ook de winkels om ons heen spraken ons aan.”

Voor wie het niet weet: Funko Pops zijn figuurtjes van ongeveer negen centimeter groot. Ze zijn beschikbaar in heel veel personages van bijvoorbeeld films, series, games en stripboeken. Voor ieder denkbaar karakter is wel een figuur te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan Pops van muziekhelden, Harry Potter, Pokemon, Disney, Marvel, The Walking Dead of Star Wars.

Martijn en zijn Funko Pops gaan voorlopig niet meer weg: “De zaken gaan hartstikke goed, het is eigenlijk vanaf de opening 3 weken geleden elke dag druk. Wij zijn er zeker om te blijven!” Weet je iemand die wil starten in het hart van het land en daar wil blijven? Of ben je zelf op zoek naar een mooie ruimte in het hartje van de stad? Houd dan startinhethart.nl in de gaten. Ook vind je de laatste nieuwe winkels natuurlijk op onze winkelgids centrumutrecht.nl

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A