Vintagedesign op de Steenweg

4 augustus 2022

Onderneemster Esther Veereschild is op dag een van de opening van haar pop-upstore al helemaal op haar plek in de Steenweg. En dat terwijl de eigenaresse van Graublau naar eigen zeggen al jaren niet meer op de drukste winkelstraat van Utrecht te vinden was. Daar is vanaf 4 augustus verandering in gekomen want tot en met 23 augustus is ze er zeker te vinden, en wel in haar eigen Pop-upwinkel Graublau.

Terwijl haar winkel net geopend is, maakt ze al uitgebreid kennis met haar mede-ondernemers uit de buurt. En net als zij, juichen ook deze ondernemers het initiatief van Morgen Mooier Maken toe waarmee CMU, vastgoedeigenaren, gemeente en Utrecht Marketing op een creatieve manier een einde willen maken aan de leegstand in het centrum.

“Ik opereer normaal gesproken vanuit huis via mijn webshop. De kans die ik nu krijg om op Steenweg 26 een pop-upwinkel te openen is voor mij ideaal om te kijken of een fysieke winkel iets voor mijn befdrijf is. Om eerlijk te zijn is het tot nog toe te duur om zelf iets te openen, en ik denk dat online nog steeds voor mijn bedrijf het best is. Maar bijvoorbeeld een permanente etalage om de producten van Graublau te laten zien? Ik teken er voor. En mocht er nog een ander pand op een andere locatie vrij komen ten behoeve van een pop-upinitiatief? Ze mogen mij bellen.”

‘Een permanente etalage om de producten van Graublau te laten zien? Ik teken er voor.’

eigenaresse Esther Veereschild

En zo is Graublau, haar winkel in vintage designmeubelen, -verlichting en interieuraccessoires van 4 t/m 23 augustus te vinden in onze te huur staande locatie op Steenweg 26. Mocht je nu ook interesse hebben in de huur van een pand in het centrum van Utrecht, of een initiatief of idee hebben dat je graag in pop-upvorm zou willen uitproberen, kijk dan eens op startinhethart.nl of neem rechtstreeks contact met ons op via info@cmutrecht.nl

De pop-up mogelijkheid op Steenweg 26 wordt mogelijk gemaakt vanuit het initiatief Morgen Mooier Maken waarbinnen we onder meer van 1 juli tot en met 31 december in dit pand ondernemers en unstenaars de mogelijkheid bieden een pop-upwinkel te openen. Op deze locatie vind je de komende tijd onder meer vintagemeubelen en verlichting, unieke mode labels, interieuraccessoires uit een 3D-printer, exposities en workshops in samenwerking met onder andere Impakt, Springplank en Zonderpunt.

Kijk voor meer informatie over de winkel van Esther op Graublau.nl

terug naar boven 30570F03-7F2B-4F39-A60C-C00650622D8A