Bereikbaarheid

CMU werkt samen met de betrokken partijen aan een goed bereikbare binnenstad voor zowel voetganger, fietser, automobilist als de bezoeker die met het openbaar vervoer komt. Hierbij is CMU gesprekspartner op het gebied van (fiets)parkeren, routering, bewegwijzering, looproutes, wegwerkzaamheden en bijbehorende verkeersmaatregelen.

Bereikbaarheid Utrecht is de gezelligste, mooiste én best bereikbare winkelstad van Nederland. Om de weg naar onze binnenstad nog eenvoudiger te vinden, kijkt u op GoedopWeg.nl. Deze website is een initiatief van o.a. gemeente Utrecht, provincie Utrecht en Rijkswaterstaat en biedt routeplanners voor auto, openbaar vervoer en fiets.

GoedopWeg.nl en de Reiswijzer Op GoedopWeg.nl vindt u tevens uitgebreide informatie over werkzaamheden en mogelijke verkeershinder. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Reist u vaak in de regio? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de Reiswijzer. Daarmee krijgt u via e-mail persoonlijke informatie over werkzaamheden op uw route. Op GoedopWeg.nl vindt u ook het laatste nieuws op het gebied van bereikbaarheid en een overzicht van opvallende projecten in de regio Utrecht.

Slim Utrecht in-app Gemakkelijk en voordelig parkeren in Utrecht? Met app Slim Utrecht In van gemeente Utrecht vindt u de kortste weg naar één van de locaties van P+R Utrecht. U kunt hier voordelig parkeren en vervolgens makkelijk met bus of tram heen en weer naar het centrum reizen. Lees verder

Parkeren Wist u trouwens dat parkeren in Utrecht helemaal niet duur hoeft te zijn? In parkeergarage De Grifthoek parkeert u al voor 2 euro per uur! Meer weten? Bekijk hier de parkeertarieven 2014 in Utrecht. Of kijk eens op www.utrecht.nl/parkeren